Hevd

I Fløen Parsellag er det styret som vurderer om en parsell holdes i hevd. Dette må nødvendigvis bli en noe skjønnsmessig vurdering, men utgangspunktet er altså at parsellen er vedlikeholdt og ikke gror igjen. At gresset holdes nede og parsellen ser ryddig ut, er også viktig for et godt naboskap. Ugress og brunsnegl sprer seg lett, og en ustelt parsell vil lett bli til irritasjon for naboparsellene.
Med den lange ventelisten vi nå har, må styret være ganske strenge i sin vurdering. Høyt og viltvoksende gress/ugress, ubeskårne bærbusker som går inn over naboparsellen og et generelt ustelt inntrykk vil kunne føre til en vennlig advarsel fra styret. Det er heller ikke nok at parsellen er delvis opparbeidet, for eksempel at dyrkes i noen få kasser mens resten av parsellen er urørt.
Er det forhold som gjør at du i en periode har problemer med å stelle parsellen din, kan du ta kontakt med styret og forklare situasjonen. Vedtektene tillater at du kan låne ut parsellen din for ett år, men du står fortsatt ansvarlig for parsellen og du må sende skriftlig søknad til styret.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s